Amin Skov trækker selv vejret nu

Restaurant Vejlegårdens indehaver Amin Skov er ude af respirator

Amin Skovs tilstand er nu så stabil, at han ikke længere får ilt. Det oplyser Frank Schwaner fra Resturant Vejlegårdens Støtteforening. Han har besøgt Amin og talt med restauratøren og hans familie.
I en meddelelse på støtteforeningens facebookside skriver Frank Schwaner desuden, at Restaurant Vejlegården vil være lukket i en måned frem til 21. januar 2013.
 
Opslaget på facebooksiden i sin helhed:
 
"Jeg har her i eftermiddag besøgt Amin og talt med ham meget kort og hans familie. Han trækker selv vejret nu. Han er meget træt og lettere forslået. Han har ingen brandsår. Familien vil gerne have fred og ro til at være sammen med Amin. De er meget rystede og ønsker ikke at tale med pressen. Når Amin er mere ovenpå håber vi alle sammen, at han selv kan være med til at afdække nattens hændelsesfor...løb. Restauranten vil være lukket indtil den 21 januar. Vedr. Restaurantens aftaler skulle kunderne være orienteret - ellers kan man ringe til restauranten på 75 83 84 03 og få afklaring. På Restaurantens telefon kan man få ikke yderligere oplysninger om Amin. I løbet af dagen i morgen vil der komme en opdatering her på siden.
Frank Schwaner og bestyrelsen
Resturant Vejlegårdens Støtteforening"

null

Publiceret 22 December 2012 04:00