Arkivfoto

Arkivfoto

Politiet:

"Rolig start på 2013"

Det blev et forholdsvis fredeligt nytår i Nordsjælland

Af
Martin Warming

Martin Warming

Nordsjællands Politi havde nok at se til i løbet af nytårsaften og natten til tirsdag. Men der har heldigvis ikke været nogle alvorlige ulykker, fortæller pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.
"Vi har haft nok at se til, men der er ikke sket noget alvorligt. Der har været et par voldsomme brande, men det oplever vi hvert år, og ellers er det mest småting, vi har været ude til," siger pressekoordinatoren.
Ved 22.30-tiden fik politiet en melding om en brand i et bageri på Stenhøjvej i Ølstykke. Branden var så voldsom, at bageriet brændte ned til grunden. I Fredensborg gik det ud over en spejderhytte på Benediktevej, der også blev totalt raseret af en voldsom brand, og i Skævinge udbrændte en villa på Kaj Sommers Vej.
Der var heldigvis ingen, der kom til skade ved de tre brande. Politiet kender endnu ikke brandårsagerne.
"Der har også været et utal af containerbrande rundt omkring i politikredsen, som man formentlig kan betegne som drengestreger - selv om det er meget alvorligt, når man sætter ild til noget," siger Henrik Suhr.
Nordsjællands Politi havde tirsdag middag ikke fået nogle meldinger om folk, der er kommet til skade på grund af fyrværkeri.

null

Publiceret 01 January 2013 13:33