Restaurant Vejlegården blev afspærret efter branden natten til fredag den 21. december.

Restaurant Vejlegården blev afspærret efter branden natten til fredag den 21. december.

Brand på Vejlegården ikke led i konflikt

Ifølge politiets efterforskning har branden på Restaurant Vejlegården ikke noget at gøre med konflikten med 3F

Sydøstjyllands Politi har under efterforskningen af branden på Restaurant Vejlegården i Vejle IKKE fundet tegn på, at branden skulle være et led i den løbende konflikt mellem restauranten og 3F.
Det oplyser politiet i en pressemeddelelse, hvor man samtidig oplyser, at efterforskningen indtil videre ikke har kunnet bekræfte, at restaurantejer Amin Skov skulle være blevet overfaldet i forbindelse med branden.
"Vi arbejder målrettet på at opklare denne sag. Brandsager er vanskelige, men der er gode spor og oplysninger at arbejde med. Men for at nå vores mål er det helt nødvendigt fortsat at holde kortene helt tæt til kroppen, så vi kan ikke fortælle offentligheden mere før tidligst sidst i næste uge. Hensynet til efterforskningen tæller altså mest for os i politiet," siger fungerende liniechef Brian Olsen, Sydøstjyllands Politi.

Flere spor i sagen

Efter branden natten til fredag den 21. december 2012 foretog politiet omfattende brandtekniske undersøgelser. Resultaterne fra disse undersøgelse forventes klar i slutningen af næste uge.
"Når vi får de tekniske undersøgelsesresultater i hænderne, kan vi begynde at sammenholde dem med de andre oplysninger, vi har samlet i sagen. Vi har oplysninger fra sporsøgning med hunde ved brandstedet, fra afhøringer, fra videoovervågning og fra andre tiltag, som jeg af hensyn til efterforskningen ikke kan komme nærmere ind på endnu," siger fungerende liniechef Brian Olsen.

null

Publiceret 02 January 2013 11:30