Medarbejder overtager Begravelseskasse

Jens-Jørn Lemvig Thomsen overtager Lars Jensens begravelsesforretning

Begravelseskassen, som Lars Jensen stiftede, er overtaget af den tidligere medarbejder, Jens-Jørn Lemvig Thomsen, for et ukendt beløb.

Gense tv-indslaget: Bedemand: Sådan skulle jeg likvideres af HA
"Jeg har været med fra Begravelseskassens første dag. Det er et fantastisk koncept. Den turbolens der har været, må ikke på nogen måde gå ud over begravelseskassen og dens medlemmer. Derfor har jeg købt selskabet, og ingen må være i tvivl om, at vi fortsat lever op til alle de fordele, der gjorde, at de flere hundrede medlemmer i sin tid valgte at blive medlem," oplyser Jens-Jørn Lemvig Thomsen.
I forbindelse med ejerskiftet har Begravelseskassen ApS indgået en samarbejdsaftale med bedemand Tonni Nilausen, der er daglig leder af bedemandskæden Bedemand-Fyn.dk med forretninger i Odense, Svendborg, Ullerslev og Vissenbjerg. Tonni Nilausen ventes i løbet af kort tid at etablere sig i det sønderjyske.
Jens-Jørn Lemvig Thomsen er 38 år og bor i Broballe på Nordals. Inden han for et par år siden blev stenhugger- og bedemandsassistent hos Lars Jensen, havde han flere lederjobs i bl.a. servicebranchen og i industrien. Fysisk får Begravelseskassen ApS til huse på Ellegaardvej i Sønderborg.
Begravelseskassen fungerer ved, at man tegne et abonnement på sin egen begravelse. For et fast månedligt beløb på 79 kr. får man dækket omkostningerne ved sin begravelse. Efter at have været medlem i 25 år standser indbetalingerne.

Publiceret 10 January 2013 10:33