Rocker-truet bedemand fritstiller alle ansatte

Bedemand Lars Jensen har fritstillet alle ansatte i begravelsesforretningen

Af
Mikkel Hansen

Bedemand Lars Jensen, der angiveligt blev forsøgt likvideret, har fritstillet alle ansatte, og Begravelseskassen, hvor man kan spare op til sin begravelse, er overdraget til en tidligere medarbejder.
I november oplyste Lars Jensen, at rockergruppen Hells Angels havde forsøgt at likvidere ham. En ung rocker-aspirant var sendt mod Sønderborg med en pistol, men han fik kolde fødder og meldte i stedet sig selv til politiet. Politiet har kategorisk afvist at kommentere historien, men Lars Jensen blev udstyret med livvagter fra politiet.

Se tv-klip: Sådan skulle jeg likvideres
Lars Jensen har angiveligt været en torn i øjet på Hells Angeles, som han selv har været medlem af. Lars Jensen blev opfordret til at gå under jorden af politiet. Men det afviste han dengang:
"Politiet har opfordret mig til at gå under jorden. Men man kan ikke leve under jorden i Danmark. Vi har små børn og en virksomhed. Vi kan ikke gemme os nogen steder, og hvis vi prøvede, ville det betyde økonomisk ruin for os," sagde Lars Jensen dengang til Lokalavisen. Han valgte i stedet at stå frem:
"Politiet siger, at der er stor sandsynlighed for, at de vil forsøge igen. Jeg er sat i en situation, hvor jeg ikke har andre muligheder end at stå frem," sagde Lars Jensen, der ved den lejlighed stiftede foreningen Forbyd HA, der arbejder for et juridisk forbud mod rockergruppen.
Med fritstillingen af alle medarbejdere har rockertruslen dermed haft store omkostninger for Lars Jensens forretning.
Ifølge Lokalavisens oplysninger har begravelsesforretningen stort set ikke haft kunder, siden sagen kom frem i november.
En af de tidligere medarbejdere, Jens-Jørn Lemvig Thomsen, har overtaget Begravelseskassen fra Lars Jensen.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Jensen. En telefonsvarer i begravelsesforretningen oplyser, at der er ferielukket.

Se tv-klip: Sådan skulle jeg likvideres

null

Publiceret 10 January 2013 10:33