Amin Skov

Amin Skov

Amin Skov:

Jeg blev overfaldet

Restaurant Vejlegårdens ejer blev overfaldet og vågnede op under branden

Amin Skov har for første gang udtalt sig til pressen, efter han 21. december 2012 blev indlagt med røgforgiftning efter en brand på Restaurant Vejlegården. I et interview på TV2 fortæller Amin Skov, at han blev overfaldet og slået ned forud for branden, der blev opdaget ved 2-tiden om natten. Restauratøren registrerede to personer under overfaldet, hvor han blev slået bevidstløs.
Da han kommer til sig selv, er der røg i lokalerne, og han går lidt i panik og flygter ud af et vindue, hvor han ved 2-tiden bliver fundet.
Der har siden branden været mange gisninger om, hvad Amin Skov lavede så sent på restauranten. Men det er slet ikke unormalt, at han har arbejdet så sent i restauranten med papirarbejde, siger han til TV2.
Snakken har også gået på, at Amin Skov selv skulle have påsat branden for at redde sin økonomisk trængte restaurant. Til det siger hovedpersonen, at han ikke personligt hæfter for gæld i selskabet, og at han i øvrigt heller ikke selv ejer mange af tingene i restauranten. Så han kan ikke se, hvad han skulle få ud af at sætte ild til sin restaurant, og Amin Skov siger desuden lige ud, at han ikke har gjort det. Han er overbevist om, at ilden er påsat i forbindelse med overfaldet.
Amin Skov siger samtidig, at han hverken tror eller håber, at overfaldet og branden har noget at gøre med konflikten mellem restauranten og 3F.
Sydøstjyllands Politi har tidligere sagt, at man ikke har kunnet bekræfte, at Amin Skov skulle være blevet overfaldet i forbindelse med branden.

null

Publiceret 17 January 2013 00:30