Nyfalden sne afslørede tyvebande

To tyveknægte havde vejrmæssigt valgt en rigtig dårlig dag at begå indbrud på, da de, natten til søndag klokken 03:23, brød ind hos Labtech Data i Rungsted. Det oplyser vagtchef Hans H. S. Gosvig fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.
Gennem en opbrudt dør kom de to ind i computerforretningen, hvor de stjal et ukendt antal pcer og iPads, som de fragtede videre på en cykel mod Vedbæk, hvor de havde en flugtbil stående klar.
Politiet blev alarmeret via forretningens tyverialarm, og da de kort efter indbruddet dukkede op på adressen på Bukkeballevej i Rungsted, kunne en hundepatrulje hurtigt få færden af gerningsmændene, som havde trukket fine cykelspor efter sig i den nyfaldne sne.
Sporet ledte patruljen direkte til de to tyveknægte, en 23-årig fra Greve og en 31-årig fra Solrød, som havde nogle af tyvekosterne med sig. Resten af pcerne blev fundet nær Labtech Data, hvor tyvene havde gemt dem i en taske til senere afhentning.
De to mænd blev anholdt og sigtet for tyveriet, og politiet vil nu ransage deres privatadresser for at se, om de eventuelt har flere indbrud på samvittigheden.
Efterfølgende blev en 32-årig mand fra Karlslunde anholdt. Han er ligeledes blev sigtet for tyveri-forholdet.

null

Publiceret 27 January 2013 12:43