Modelfoto

Modelfoto

Unge sigtet for gruppevoldtægt af 20-årig kvinde

20-årig kvinde fra Vejle har anmeldt gruppevoldtægt på Hotel Scandic i Vejle

En håndfuld unge mænd fra Aarhus, København og Vejle er sigtet for at have voldtaget en 20-årig kvinde på Hotel Scandic i Vejle. Kvinden og de unge mænd var sammen med flere andre af begge køn havnet på Hotel Scandic efter en aften i byen i Vejles natteliv.
Lørdag morgen anmelder den 20-årige kvinde, der er fra Vejle, at hun er blevet voldtaget af tre mænd på hotellet. Politiet går derefter i gang med at undersøge sagen og anholder i løbet af formiddagen og først på eftermiddagen fem unge mænd fra Aarhus, København og Vejle.
I løbet af dagen afhører politiet alle de implicerede og finder ud af, hvem de tre personer er, som kvinden har anmeldt for voldtægt. Der bliver desuden lavet tekniske undersøgelser på gerningsstedet og personundersøgelser af alle parterne, inden de sigtede mænd sent lørdag aften bliver løsladt.
"Vi vurderede, at der ikke var grundlag for at kræve dem varetægtsfængslet, da vi godt kan efterforske sagen, uden de er fængslet. Det er helt almindeligt i denne slags sager, at de sigtede ikke bliver varetægtsfængslet," fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup, Vejle Lokalpoliti.
"Vi skal nu have samlet trådene og se på de tekniske undersøgelser, personundersøgelser og video, og vi skal afhører vidner og genafhøre parterne, inden vi afgør, hvad der videre skal ske," fortæller han.
Politiet vil ikke oplyse, hvordan de unge mænd forholder sig til voldtægtssigtelsen.

Publiceret 11 February 2013 11:15