(Foto. Jonas Hansen).

(Foto. Jonas Hansen).

Trafikulykke:

16 årig dreng afgået ved døden

Den ene af de tre unge mennesker, der søndag aften kl. 21.41 forulykkede i en personbil på Ølbyvej ved Køge, er mandag morgen afgået ved døden.
Det rejer sig om en 16-årig dreng, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til www.ekstrabladet.dk.
- Vi har lige fået oplyst, at han er død på hospitalet. Det er selvfølgelig en meget tragisk nyhed, fortæller pressevagt Simon Schwaner fra Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.
De to andre i bilen - den 19-årige fører fra Bjæverskov og en 17-årig passager fra Lille Skensved - er uden for livsfare. Den 17-årige er dog blevet bragt til Holbæk Sygehus.
Midt- og Vestsjællands Politi har rutinemæssigt udtaget en blodprøve fra føreren med henblik på spritkontrol, men vil endnu ikke oplyse, om der bliver rejst sigtelse i sagen. Bilinspektører er desuden i gang med at undersøge det forulykkede køretøj.
- Personbilen med de tre unge mennesker blev ført af en 19-årig mand fra Bjæverskov og to passagerer på h.h.v. 16 og 17 år var kørt af vejen og var væltet rundt. Bilen med de tre unge mænd var af ukendte årsager kommer for langt over i den modsatte kørebane og da føreren - i forbindelse med mødet med en modkørende - ville styre bilen tilbage i egen vognbane, mistede han herredømmet over bilen, der kom i skred og væltede rundt. De to passagerer blev slynget ud af bilen og kom til skade ved uheldet. Personerne i den modkørende bil kom ikke til skade ved uheldet og kunne hjælpe med at yde førstehjælp til de tilskadekomne, indtil politi og redningsmandskab kom frem, oplyser Simon Schwaner fra Midt- og Vestsjællands Politi.
Den 16-årige drengs pårørende er underrettet om dødsfaldet.
pm

null

Publiceret 11 February 2013 10:00