Politiet var mødt talstærkt op ved Bandidos' klubhus på Industrivænget i Hillerød, da rockerklubben holdt hvervemøde fredag. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Politiet var mødt talstærkt op ved Bandidos' klubhus på Industrivænget i Hillerød, da rockerklubben holdt hvervemøde fredag. Arkivfoto: John Jessen Hansen

100 unge til hvervemøde hos Bandidos

Kendis-rockeren Brian Sandberg er tilsyneladende udset til at være leder af ungdomsorganisationen Mexican Teamwork

Af
Martin Warming

Martin Warming

100 unge mennesker troppede fredag op til hvervemøde hos rockerklubben Bandidos på Industrivænget i Hillerød.
Meningen med hvervemødet var at skaffe nye medlemmer til Bandidos' ungdomsorganisation Mexican Teamwork, fortæller vagtchef Jan Hedager fra Nordsjællands Politi. Og han finder det dybt bekymrende, at så mange unge valgte at deltage i hvervemødet.
"Det er bekymrende, at så mange unge finder interesse for den slags," siger han.
Kilder oplyser, at kendis-rockeren Brian Sandberg tilsyneladende er sat til at være "leder" af ungdomsorganisationen  Mexican Teamwork.
Politiet var da også talstærkt til stede ved Bandidos' klubhus på Industrivænget, hvor de unge blev registreret. Samtidig talte politiet med mange af de unge mennesker, der deltog i hvervemødet.
"Vi var til stede med det formål at oplyse de unge om, hvad det er, de er ved at rode sig ud i, og at de er på vej ud ad en sti, der måske fører det forkerte sted hen," siger Jan Hedager.
Mange af deltagerne var under 18 år, og deres forældre kan nu se frem til at modtage et såkaldt 'bekymringsbrev' fra Nordsjællands Politi, oplyser vagtchefen.
"Vi har da også allerede talt med flere forældre," tilføjer han.

null

Publiceret 01 June 2013 15:01