Alternativ behandler voldtog syg kvinde på hendes sofa

Iskoldt og uden skrupler tvang en alternativ behandler sin sygdomssvækkede patient til sex i hendes egen lejlighed. I dag blev manden idømt ét års ubetinget fængsel for fuldbyrdet voldtægt og for at have befølt hende i skridtet og på klitoris.
Kvinden blev voldtaget på sin egen sofa i hendes lejlighed i Gentofte, da hun den 5. december 2012 om aftenen havde lukket behandleren Ahmad Ali Rahimi indenfor.
Kvinden, der er i starten af 30'erne, havde tidligere modtaget flere behandlinger af den cirka 60-årige mand, inden han en aften kørte fra hjemmet i Jyllinge for at opsøge kvinden. Normalt foregik behandlingerne i hans klinik i Ballerup, men denne dag skulle det tilsyneladende være anderledes.
Et par dage forinden havde den 30 år yngre kvinde fået en abort og havde derfor nogle smerter. Hun led også af en diskusprolaps og lungebetændelse, oplyser senioranklager Bente Schnack.
Ifølge anklageskriftet skubbede han hendes ben fra hinanden, lagde sig oven på hende og holdt hende fast, selv om hun gjorde modstand efter bedste evne.
"Det er klart skærpende omstændighed, at han er behandler. Hun opfattede ham nærmest som læge, og han opsøgte hende i hendes eget hjem, mens hun var sygdomssvækket med blandt andet lungebetændelse," siger senioranklager Bente Schnack, som betegner ét års fængsel som en forholdsvis mild straf.
Ifølge anklageren erkendte Ahmad Ali Rahimi, at han havde været i lejligheden, men han nægtede voldtægten.
 

Publiceret 11 June 2013 15:58