Hætteklædt mand satte kniv for struben på tilfældig efterskoleelev

Fredag aften klokken 21:23 fik politiet en anmeldelse fra forstanderen på en efterskole i Odsherred om, at en af eleverne tidligere på aftenen var blevet truet på livet med en kniv. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.
Politiet kørte til efterskolen ved Fårevejle, hvor den 17-årige efterskoleelev kunne forklare, at han under en gåtur i Fårevejle tidligere på aftenen var faret vild og havde gjordt ophold på en lille vej ved en mark og et træ cirka fem minutters gang syd for efterskolen.
Under opholdet blev den 17-årige kontaktet af en mørkklædt mand iført hættetrøje og elefanthue. Manden holdt pludselig en lille kniv mod drengens hals, samtidig med, at drengen blev budt velkommen til byen, og gerningsmanden i øvrigt gav udtryk for, at han var dødtræt af efterskolen.
Gerningsmanden forlod herefter stedet ad en stikvej. Da eleven kom retur til efterskolen, kontaktede han forstanderen, som anmeldte sagen til politiet.
Den 17-årige beskrev gerningsmanden som:  mand, lys i huden, 180-185 centimeter høj, iført sort hættetrøje uden mønster, sort tøj i øvrigt, sort elefanthue eller lignende, talte dansk uden accent, medbragte en mindre kniv.
Lokalpolitiet i Holbæk efterforsker trusselssagen og vil i den anledning gerne i kontakt med vidner, der har bemærket personer i området syd for efterskolen i gerningstidsrummet 19:30 - 20:00. Kontakt politiet på telefon 114.

Publiceret 24 June 2013 15:46