Pony dræbt på strand:

Sprættet op og efterladt uden hoved

Lørdag aften kort før midnat fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en hest lå død på stranden i Tisvildeleje. Hesten, som var en pony, havde fået skåret hovedet af, ligesom bugen var skåret op og indvoldene fjernet. Både hoved og indvolde blev efterfølgende fundet et stykke fra resten af kroppen, oplyser Nordsjællands Politi.
Forinden var tre personer set trække afsted med hesten. Ifølge bt.dk var det en kvinde og to mænd, hvoraf den ene mand tog billeder af hesten med et spejlrefleks kamera.
"Der er noget personkendskab mellem ejeren af hesten og dem, der trækker med den. Sagen kører videre i vores afdeling for dyreværnssager. Sådan en opførsel er helt utilbørlig, og det kommer der også et efterspil på," sagde vagtchef hos Nordsjællands Politi, Mogens S. Mogensen, søndag til bt.
SE VIDEO-KLIP: HER BLEV PONYEN DRÆBT
Se flere fotos og video på localeyes.dk
Pressekoordinator hos Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, bekræfter mandag, at tre personer er sat i forbindelse med episoden, men at ingen endnu er anoldt i sagen.
"Vi er igang med at finde ud af, hvad er der hoved og hale i det her. Vi skal lave yderligere afhøringer og have resultatet fra dyrlægen, som var ude på stedet, før vi eventuelt kan anholde og sigte nogen. Vi skal have afklaret hvad motivet er, om det er en kunstnerisk happening eller noget helt andet," siger han til Lokalavisen.dk.

Publiceret 24 June 2013 11:20