Fængslet Bandidosrocker plyndrede huse på hele Sjælland under udgang

En 35-årig i forvejen fængslet Bandidosrocker er mandag blevet dømt skyldig i organiseret indbrudskriminalitet på Sjælland sammen med to andre

Tre mænd i alderen 29, 33 og 35 år er mandag idømt henholdsvis 5, 4½ og 3 års fængsel for at have begået omfattende organiseret kriminalitet i form af indbrud flere steder på Sjælland - mange af dem nord for København i blandt andet Charlottenlund og Virum. Det oplyser Nordsjællands Politi.
De tre mænd var ifølge anklageskriftet ialt sigtet for 100 forskellige forhold, som både omhandlede et utal af indbrud i villaer og biler samt overtrædelse af våbenloven. De blev dog kun dømt for henholdsvis 18, 15 og 9 indbrud og for overtrædelse af våbenloven i tre tilfælde.
To af de dømte er relaterede til rockergruppen Bandidos, mens den 35-årige er fuldgyldigt medlem. Han sad i forvejen fængslet, da han afsoner en dom på 5½ års fængsel for blandt andet indbrud.
"Han har haft udgang fra fængslet i forbindelse med arbejdsprøvning som cykelsmed, men i stedet for at reparere cykler har han altså begået det ene indbrud efter det andet i ledtog med de to andre dømte," siger Nordsjællands Politis anklager, Jette Malberg, til Lokalavisen.dk.
At forholdene blev begået under udgang var en skærpende omstændighed for den 35-årige rocker, som ellers nægtede sig skyldig.
Tyvekosterne, der blandt andet bestod af designer lamper-og stole, blev opbevaret sammen med "indbrudsbilen" i en garage i Valby. Her var samlet værdier for flere millioner kroner, oplyser anklageren.

Publiceret 01 July 2013 16:01