Masseslagsmål med køller på Roskilde Festival

Opvarmingen til Roskilde Festival er i fuld gang, og det er ikke kun nye, lovende bands, festivalfolket lytter til på campingområdet, inden selve musikfestivalen åbner på torsdag. Politiet har også sit at se til.
Klokken 04.19 natten til mandag fik politiet anmeldelse om slagsmål mellem 10 personer med køller ved tårn L. Årsagen til slagsmålet var uklar, og festivalledelsen besluttede at klippe flere af de impliceredes armbånd og andre fik advarselsarmbånd, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.
Nogle timer tidligere, søndag klokken 22.05 modtog politiet anmeldelse om slagsmål i en teltlejr i område L. Da politiet ankom, var der imidlertid ikke længere slagsmål. En festivalmedarbejder og flere festivalgæster kunne dog oplyse, at de var blevet slået af en voldelig og ophidset mand, der nu var gået til sit telt, hvor han lå og sov. Politiet fik vækket den berusede 20-årige mand fra Farum, der straks fortsatte sin opfarende adfærd. Politiet valgte derfor at anholde den 20-årige og anbringe ham i detentionen på politistationen. Samtidigt besluttede festivalledelsen, at klippe den 20-åriges armbånd, da man ikke længere ønskede hans tilstedeværelse på pladsen. oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.
 

null

Publiceret 01 July 2013 12:16