Hittegodskontor drukner i ting fra Roskilde Festival:

Hvem glemte kørestol og studenterhue?

Politiet har nu modtaget hittegodseffekter fra den netop overståede Roskilde Festival, og det er ikke småting, som er blevet indsamlet efter den uge lange festival.
"Vi har en hel container fyldt med effekter stående på vores hittegodskontor. Ialt omkring 1.000 forskellige ting mangler en ejermand," siger kommunikationsmedarbejder Simon Schwaner fra Midt- og Vestsjællands Politi til Lokalavisen.dk.
Udover en masse tøj, mobiltelefoner, kameraer, cykler, betalingskort og nøgler er der også nogle ting i bunken, som springer lidt mere i øjnene.
"Vi har blandt andet en kørestol, nogle krykker og en hel håndfuld studenterhuer liggende. Det kan være, at musikken har været så god, at den har haft en helbredende virkning," siger Simon Schwaner og hentyder til, at dem som er ankommet til festivallen i kørestol og på krykker, tilsyneladende har været i stand til at forlade den gående.
Hvis du har glemt eller tabt noget på årets Roskilde Festival, skal du skrive til hittegodskontoret i Roskilde på følgende mailadresse: MVSJ@politi.dk.
Finder politiet dine effekter, vil du herefter modtage en mail. Men for at kunne finde frem til dine ting skal politiet bruge en så detaljeret beskrivelse fra dig som muligt.
Drejer henvendelsen sig om:
- en mobiletelefon, skal du oplyse sit Imei. nr.
- en pung, skal du oplyse farve og indhold
- en taske eller rygsæk, skal du oplyse farve og indhold
- en cykel, skal du oplyse stelnummer
- et kamera, skal du oplyse mærke og serienummer
- nøgler, skal du beskrive mærke og antal evt. særlige kendetegn
- briller, skal du beskrive stel og evt. farve
- tøj og sko, skal du beskrive mærke, størrelse og farve

Publiceret 11 July 2013 15:23