Tak fordi I lukkede mig ud...

Tak fordi I lukkede mig ud...

Ung kvinde glemt i bagagerum

En af de unge gemte sig i bagagerummet til studerendes bil-event

Bank bank, lød det inde fra det lukkede bagagerum i den lille Ford Ka.
Efterfulgt af skraldgrinen fra en flok handelsskoleelever fra Vejle, der deltog i en event på Erhvervsakademiet på Campus Vejle.
Kort forinden var 13 elever fra handelsskolen kravlet ud af den lille Ford Ka, som til lejligheden var blevet udlånt af Ford på den anden side af gaden. Og et kort øjeblik havde man glemt pigen i bagagerummet, som ikke selv kunne komme ud, men få sekunder kom til syne og kravlede ud med et stort grin.
Handelskoleeleverne havde fået stillet opgaven, at så mange som muligt af dem skulle ind i den lille bil. Og det blev altså til 13, undskyld 14, som fandt plads i bilen.
 
Fotoserie: Se flere sjove billeder af de unge, der propper sig i den lille bil:
 
 

Lille by, lille bil

Bil-eventen var arrangeret af en håndfuld studerende, der lige er startet på professionsbachelor-uddannelsen Innovation og Entrepreneurship på Erhvervsakademiet Lillebælt i Vejle.
De studerende havde i grupper fået til opgave at lave en aktivitet, der skulle brande Vejle som en by, der er fremme i skoen med hensyn til uddannelse og innovation.
Heraf udsprang idéen om at lade to klasser fra handelsskolen konkurrere om at få flest personer ind i den lille by.
"Symbolikken i dette er, at selvom Vejle er en lille by, så er der stadig plads til en masse kreative hoveder og idéer – så selv med et lille areal kan man skabe en masse," forklarer de innovative studerende.

Bule i taget

Mens den første klasse altså fik proppet 14 elever ind bilen, gik det endnu bedre for den anden klasse, som havde set, hvordan den første klasse havde grebet opgaven an.
Den anden klasse nåede op på 16 personer inde i bilen.
Til sidst lød opgaven på at få så mange som muligt ind i og op på bilen. Her nåede man op på 29, hvoraf en del sad på bagagarummet, motorhjelmen og stod på taget. Det kostede til gengæld en ordentlig bule i bilens tag. Heldigvis var det ikke en ny bil, og det lykkedes vist nogenlunde at få rettet bulen ud igen, inden den blev kørt tilbage til Ford.

Publiceret 30 August 2013 14:58