Se viceborgmesters erotiske fotos:

"Jeg smider IKKE tøjet for at få stemmer"

Charlotte Brangstrup, der stiller op for Glostruplisten, insisterer på at være sig selv - også i det offentlige rum

Af
Af Jacob Nielsen

I Glostrup har den kommunale valgkamp fået noget af en kulørt tilføjelse. Kommunens viceborgmester Charlotte Brangstrup, der stiller op for Glostruplisten, og som ved sidste valg i 2009 sprang fra sit tidligere parti SF og dermed tippede magten væk fra den siddende borgmester, kan nu opleves på en række såkaldte boudoir-billeder på facebook, taget af fotografen Guy Berenson. Det skriver Folkebladet i Glostrup. Se billedgalleri til højre på denne artikel.
Meget belejligt op til valget vil nogle måske tænke, men sådan hænger det ifølge Charlotte Brangstrup ikke sammen.
"Det er overhovedet ikke min intention at smide tøjet for at få stemmer. At få taget billeder af den her karakter har været min store fritidsinteresse i mange år. Billederne har ligget på min facebookprofil i et stykke tid, men grunden til at jeg vælger at offentliggøre eksistensen af dem nu, er for at komme politiske modstandere og andre i forkøbet, så de ikke kan bruge dem imod mig senere," siger Charlotte Brangstrup, som er træt af mudderkast fra sine politiske modstandere.
"Til et politisk café-arrangement sidste lørdag havde socialdemokraterne for eksempel lavet en plakat, som svinede mig til. Det politiske billede er bare så indspist her i kommunen, og jeg er sikker på, at grunden til at de bruger deres krudt på at angribe mig i stedet for at fortælle, hvad de selv står for er, at de vil fjerne fokus fra dem selv og deres manglende resultater," siger hun.

Hun synes samtidig, at respekten for folks ret til at gøre, hvad de vil, mangler.
"Jeg har ret til at vise, hvem jeg er, og jeg synes, at man skulle prøve at være lidt mere rummelig her i samfundet. Der er ingen, der burde føle sig krænket af, at jeg laver boudoir-billeder, som jo netop ikke viser direkte nøgenhed. Og hvis der alligevel er nogen, som bliver stødt, så er det nok fordi, de fantaserer om, hvad der mon gemmer sig de steder, man ikke kan se på billedet," siger Charlotte Brangstrup til Lokalavisen.dk.
Ovenpå offentliggørelsen af billederne har lokalpolitikeren fået en del mails og beskeder fra folk fra hele landet, som støtter hende.
"Folk siger, at det er godt gået, og at jeg skal holde fast i, hvem jeg er. Og det har jeg også tænkt mig at gøre," siger Charlotte, som i øvrigt går til valg på, at Glostrup skal være en by for de unge.

Fakta om boudoir-billeder

Et boudoirfotografi er et fotografi med erotiske undertoner, med enten synligt undertøj eller delvis nøgenhed, men som regel uden at være direkte pornografisk.
Den mest almindelige manifestation af moderne boudoir fotografering er at tage variationer af oprigtige og stillet fotografier af kvinder delvis påklædt eller i lingeri.
Nøgenhed er oftere underforstået end eksplicit.
Kilde: Wikipedia.org

Publiceret 16 November 2013 20:00