Tog selv på skadestuen - nu ligger han i kunstig koma efter vold

En mand fra Tyskland var i livsfare efter overfald i Vejle julenat

En mand fra Tyskland er indlagt og holdes i kunstig koma på Odense Sygehus efter at være blevet overfaldet i Vejle natten efter juleaften. Det oplyser kriminalassistent Uffe Agerskov fra Vejle Lokalpoliti.
"Han er udenfor livsfare, og tilstanden er stabil, men det er for tidligt at sige, om han får varige skader. Lægerne forventer at vække ham om 4-5 dage."
Manden kom julenat ind på skadestuen i Vejle, hvor man nogle timer senere sendte ham videre til Odense Sygehus, hvor han er blevet indlagt med en skade på hjernestammen.
"Hans tilstand var særdeles kritisk. Han har været i livsfare," siger kriminalassistent Uffe Agerskov fra Vejle Lokalpoliti.

I byen med sin fætter

Den indlagte mand fra Tyskland var julenat i byen i Vejle sammen med en 43-årig mand, der bor i Vejle. Vejlenseren, der har en afghansk baggrund, er ifølge politiets oplysninger fætter til offeret.
De havde været på Charly's Pub og var på vej hjem ad Dæmningen, Nørregade og Nørrebrogade, da de omkring Nørretorv mødte to mænd og en kvinde.
"De tre personer ville åbenbart diskutere eller skændes med de to mænd, der bare ville hjem og ikke ville i konflikt. Men de bliver overfaldet, og der kommer yderligere 4-5 personer til, som slår og sparker dem," fortæller kriminalassistent Uffe Agerskov fra Vejle Lokalpoliti.
Overfaldet gik værst udover fætteren fra Tyskland, der dog selv kunne gå op til skadestuen i Vejle, hvor man fandt ud af, at hans tilstand var kritisk.
Voldsepisoden skete på Nørrebrogade under jernbanebroen i Vejle den 25. december omkring klokken 03.30 - 03.45. Politiet har ikke kunnet afhøre manden, der er i kunstig koma, og man har ikke noget signalement af gerningsmændene.
Man vil derfor gerne høre fra vidner, som måtte have set noget og kan bidrage med oplysninger.

Publiceret 27 December 2013 10:45