(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Narko-bilist standset to gange på en halv time

En 21-årig mand fra Faxe Ladeplads blev fredag eftermiddag kl. 14.25 standset på Faxe Havnevej i Faxe.
Den 21-årige virkede påvirket af euforiserende stoffer, og en narkometertest viste, at han var påvirket af kokain. Da den 21-årige samtidig havde kørt bilen, mens han var frakendt førerretten, blev han både anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret.
Mindre end en halv time senere, kl. 14.56, blev samme mand standset igen på Faxe Havnevej i Faxe, og da den 21-årige stadig var påvirket, blev han endnu engang anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret.
Tidligere på fredagen, kl. 11.00, havde politiet standset en 60-årig mand fra Karise. Det skete på Stubberupvej i  Faxe. En alkometertest viste, at den 60-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.
Søndag morgen, kl. 03.18, standsede politiet en 42-årig kvinde fra Haslev på Troelstrupvej i Haslev. En alkometertest afslørede, at den 42-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.
pm

Publiceret 06 January 2014 10:45