Eks-prostitueret:

Sex-kunderne tændte mig aldrig

Af
Jesper Lundh

”Hvis du tror, at jeg nogensinde havde lyst til dig, så tager du grueligt fejl.”
Sådan starter den tidligere prostituerede Tanja Rahm sit brev til de sex-kunder, der i årevis købte hendes tid og hendes krop, mens hendes tanker var et andet sted.
Klik her for at se tv med Tanja Rahm, som efter år som prostitueret fortæller om livet på lagenet.
”Det eneste jeg var optaget af, var at tjene hurtige penge. Forveksl det ikke med nemme penge, for nemme var de ikke. Men hurtige, ja. For jeg lærte hurtigt de mange tricks til at få dig til at komme hurtigst muligt, så jeg kunne slippe for at have dig liggende ovenpå mig, under mig eller bag mig," skriver hun.
"Nej, jeg blev heller ikke tændt undervejs. Jeg var bare god til at spille lige netop den rolle," siger Tanja Rahm og fortæller, at hun nogle gange var ved at falde i søvn under samlejerne.
I brevet, som er blevet et stort debatemne på sociale medier, fortæller hun, hvordan hun opfatter sex-kunderne.

”Når du køber sex, så siger det rigtig meget om dig, dit menneskesyn og din seksualitet. For mig at se, så er det et kæmpe svaghedstegn. Selvom du forveksler det med en syg form for magt og status. Du mener, at du har retten til det. De prostituerede er der jo alligevel. Men ved du hvad? De prostituerede er der kun, fordi mænd som dig står i vejen for et sundt og respektfuldt forhold mellem mænd og kvinder. De prostituerede eksisterer kun, fordi mænd som dig føler sig berettiget til at få dækket sine seksuelle tilbøjeligheder i andre menneskers kropsåbninger. De prostituerede er der kun, fordi dig og dine åndsfæller holder fast i, at jeres seksualitet kræver, at I kan få adgang til sex når det passer jer. De prostituerede er der kun, fordi I har et fornedrende syn på kvinder, og er mere optaget af jeres egne seksuelle behov, end den relation, som de seksuelle udskejelser finder sted i,” skriver Tanja Rahm.
Klik her for at se tv med Tanja Rahm, som efter år som prostitueret fortæller om livet på lagenet.
”Det du gjorde, var at bekræfte mig i, at jeg ikke var mere værd,” mener hun. Og det gælder også de kunder, som mente de var 'de søde kunder'.
”Der findes ikke søde kunder. Der findes kun kunder, som bekræfter kvinders negative syn på dem selv,” mener Tanja Rahm.
Læs hele Tanjas brev her

null

Publiceret 06 January 2014 11:58