Se video:

Drabssigtets bil overmalet og sat i brand

Ukendte gerningsmænd udøvede lørdag aften hærværk på en større grå personbil som holdt parkeret på Lyngby Hovedgade. En bil som, ifølge vagtchef Søren Christensen fra Nordsjællands Politi, tilhører den mand, som er sigtet i sagen om drabet på den 28-årige tømrer Nikolaj Dyrner fra Karlslunde, som tirsdag aften blev fundet dræbt på en kammerats altan i Lyngby Hovedgade.
Politiet fik lørdag aften klokken 20:31 meldingen om hærværket, som består i, at bilen er blevet overmalet med teksten "R.I.P. Dyrner" (rest in Peace, red.) og derefter sat i brand.
Se tv-klip her: KLIK
Se flere videoer på localeyes.dk.
Man er nu i gang med tekniske undersøgelser af køretøjet, men ønsker også hjælp fra offentligheden. Hvis du har set noget mistænkeligt, som kan føre til opklaring af, hvem gerningsmændene er, så ring til Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Den 29-årige drabssigtede blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Lyngby for drabet, som ifølge politiet er forgået i den sigtedes lejlighed ved ukendt vold mod issen og efterfølgende overskæring af halsen.
Onsdagens grundlovsforhør var omgivet af kaos og tumult, idet omkring 50 pårørende til Nikolaj Dyrner var mødt op i retsbygningen. Her måtte betjente arbejde hårdt for at holde de grædende, vrede og aggressive pårørende fra at få fat på den sigtede.

Publiceret 19 January 2014 12:06