Hundeejere - uanset deres hunds race - har stærke holdninger til hundeloven. Arkivfoto.

Hundeejere - uanset deres hunds race - har stærke holdninger til hundeloven. Arkivfoto.

Tilhænger af hundeloven trues på livet

Af
Jesper Lundh

Der gik kun få timer fra hundelovens tilhængere lørdag morgen fortalte, hvorfor de er glade for loven, til deres talskvinde blev truet på livet på facebook.

”Skyd soen.. Helt ærligt, skyd hende! Når man kan gå i til en avis og sige sådan en omgang lort fortjener hun virkelig ikke at kunne snakke," skriver Bjørn Ø. J. på Dansk Muskelhunde Unions facebok-side.
Flere andre truer også Ditte Schultz fra Bevar Hundeloven. En af dem er Andreas D. B.:

”Melder mig gerne frivilligt til at slå tænderne ud af hovedet på den latterlige gås!”
Også Yasmin O. er utilfreds med at Ditte Schultz giver udtryk for sine meninger:
”Nogen mennesker har da bar en intelligens der siger 0!! Hun fortjener da en lille røvfuld,” skriver hun på Dansk Muskelhunde Unions facebook-side.

Gense også tv-indslaget: Muskelhunde på charmeoffensiv: Klap os

Flere andre medlemmer af forsøger imidlertid at få de vrede hundeejere til at holde en ordentlig tone.
”Man må ikke true. Syntes vi skal vise os som bedre eksemplarer end de er! Det giver i sidste ende langt mere sympati,” skriver Anja Scherrer-Tangen og bakkes op af Per Popeye Buchwald:
"Helt ærligt venner. Jeg og Christina er om nogen ramt af den forbandede lov da Cocio blev taget fra os på den mest brutale måde i tirsdags. Men hold nu dialogen konstruktiv, Det er helt sikkert at kvindens holdninger er så langt ude i skoven som noget kan være og hun har en helt forskruet holdning til virkeligheden. Men udsagn som at hun skulle have tænderne slået ud, skydes og hvad ved jeg hører ikke hjemme i en demokratisk debat. Gør nu alle en tjeneste og debatter konstruktivt med ord og IKKE VOLD, da det er den absolut bedste måde at få sine argumenter igennem på,” lyder hans opfordring.
Læs historien, der sætter sindene i kog, her.

Screendump fra facebook.

Screendump fra facebook.

Publiceret 10 May 2014 12:41