Sagen tog sin start her i institutionen Ramsager i Græsted i starten af maj.

Sagen tog sin start her i institutionen Ramsager i Græsted i starten af maj.

Mindreårig mistænkt for mulige krænkelser

Rygter svirrer om krænkelser af børn i Børnehaven Ramsager i Græsted. Gribskov Kommune bekræfter overfor Gribskovavisen.dk, at en mindreårig er under mistanke for krænkelser.

Af
Af Allan Andersen

Ifølge en læser skulle nogle børn have været udsat for en krænkelse i starten af maj måned i institutionen Ramsager. Forældrene til de øvrige børn fik angiveligt besked om det mulige krænkende forhold i midten af maj måned.

Pernille Halberg Salamon, Direktør i Gribskov Kommune, bekræfter fredag overfor Gribskovavisen.dk, at der er en sag omkring institutionen Ramsager og pointerer, at alle involverede i sagen er mindreårige børn.
 
Den mindreårige, som der er under undersøgelse, er normalt ikke tilknyttet Ramsager, og der er altså på ingen måde tale om at det er voksne som har optrådt krænkende overfor børnene.
 
Rygter i lokalområdet kan således manes i jorden.
 
- Vi tager sagen meget alvorligt og har derfor overladt efterforskningen af sagen til politiet. De direkte involverede forældre samt personalet er straks orienteret om situationen. Institutionens forældre er efterfølgende ligeledes orienteret om situationen, skriver Pernille Halberg Salamon, Gribskov Kommune, i en mail til Gribskovavisen.dk
 
- Vi afventer nu, at politiet afslutter sin efterforskning og kan derfor ikke på nuværende tidspunkt udtale os yderligere om sagen, slutter Pernille Halberg Salamon.
 
Nordsjællands Politi har endnu ikke besvaret avisens henvendelse.

Publiceret 23 May 2014 16:40