Bent Boye Olsen fundet død i sø

Bent Boye Olsen, der forsvandt torsdag morgen fra sit hjem på Prins Valdemars Allé i Lillerød, er desværre fundet død.
Han blev fundet død i Allerød Sø. Fundet blev gjort af en familie, som var ude og lede efter ham. Familien Lundgreen kendte ikke Bent Boye Olsen, men efter at have læst om eftersøgningen af den ældre mand på Allerød Nyts website, så tog de ud for at lede efter ham. Efter kort tid fandt de ham i vandet i Allerød sø.
Bent Boye Olsen var 78 år og led af Alzheimers.

Lea, Helena og Anders Lundgren fandt Bent Boye Olsen i Allerød sø lørdag formiddag.

Lea, Helena og Anders Lundgren fandt Bent Boye Olsen i Allerød sø lørdag formiddag.

Anders, Lea og Helena Lundgren fandt Bent Boye Olsen lørdag formiddag. De havde læst om eftersøgningen på Allerød Nyts website, og de blev enige om, at de ville finde ham. 

"Vi så helikopteren i går, og så læste vi Allerød Nyt, hvor der stod, at han stadig ikke var fundet, og så sagde jeg pigerne: 'Tag overtøj på, så går vi ud og finder ham'. 

Først tog de ned til Bents adresse på Prins Valdemars Allé, og derefter tog de ud til Allerød Sø. 

Omkring klokken 13.00 var den ældste datter ved at tage billeder af sivene, da faderen så liget ligge i yderkanten af sivene. Så blev der ringet efter politiet og redningsberedskabet, der fik ham ind og fik konstateret, at han var død. 

"Vi var lige ved at gå, men så fik jeg øje på ham ved sivene omkring tre meter ude," sagde Anders Lundgren til Allerød Nyt.

null

Publiceret 24 May 2014 23:26