Ydmygende overfald:

Filmet uden bukser og truet med at få en finger klippet af

En 20-årig mand blev fredag overfaldet i sit hjem af tre gerningsmænd

Af
Af Anne Andersen

Det var et voldsomt overfald, som politiet betegner som kvalificeret vold, der fandt sted fredag klokken 23.24 på Teglgårdsvej i Kolding.
To mænd på henholdsvis 21 år og 17 år samt en kvinde mødte op på adressen kort før midnat og fik presset sig ind i lejligheden hos en 20-årig mand.
"Manden bliver rent faktisk skudt med en hardball-pistol og han bliver tildelt flere slag og spark. Han bliver desuden truet med en køkkenkniv til at udlevere koden til sin telefon", fortæller Karsten Andersen fra Lokalpolitiet i Kolding og fortsætter:
"Manden bliver også truet med, at han vil få klippet en finger af med en bidetang, og han bliver desuden filmet af pigen, mens de to gerningsmænd trækker bukserne af ham".
Offeret bliver efterfølgende kørt på skadestuen og de tre gerningsmænd bliver afhørt og løsladt.
Men sagen fortsætter, da politiet søndag modtager en anmeldelse fra den 20-årige, der i telefonen er blevet truet af den ene gerningsmand, som vil have ham til at droppe anklagerne.
Politiet tager derefter ud til den ældste af gerningsmændene for at anholde ham for trusler mod vidner. I lejligheden på Junghansvej bliver betjentene dog langt fra budt indenfor.
Den 21-årige truer betjentene med et Samurai-sværd, og i første omgang trækker betjentene sig fra stedet.
Gerningsmanden flygter fra lejligheden og betjentene forsøger flere gange at råbe ham an. Manden nægter at parere ordre, og bliver til sidst stoppet af en politihund.
Den yngste gerningsmand opholdte sig også i lejligheden på Junghansvej og begge bliver senere mandag fremstillet i grundlovsforhør.

null

Publiceret 16 June 2014 09:55