Et ældre ægtepar fra Egtved og hustruens søster fra Canada mistede livet i en trafikulykke tidligt lørdag aften. Pårørende overværede ulykken fra en anden bil.

Et ældre ægtepar fra Egtved og hustruens søster fra Canada mistede livet i en trafikulykke tidligt lørdag aften. Pårørende overværede ulykken fra en anden bil.

Politiet har frigivet navnene på dræbt ægtepar og søster

Par fra Egtved og kvinde fra Canada mistede livet i voldsom ulykke

Af
Jeppe Rafn

Peter Friis Autzen

Ægteparret Sven og Agnes Brøchner fra Egtved samt hustruens søster Karen Sørensen fra Canada mistede livet i forbindelse med en voldsom trafikulykke i krydset Hærvejen/Fittingvej mellem Egtved og Vorbasse.
Ulykken skete lørdag klokken 18:29, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.
Ifølge politiets undersøgelser og vidneberetninger fra andre bilister skete ulykken ved, at føreren af bilen, den dræbte mand, kørte frem fra Fittingvej. Han overholdt øjensynligt ikke sin ubetingede vigepligt og kørte derved ud foran en anden bil. Fra hans højre side kom en anden bil kørende - formentlig med 80 kilometer i timen. Den efterfølgende påkørsel skete med så stor kraft, at bilen med ægteparret blev kastet rundt i luften og endte på taget ved siden af vejen.
Den 76-årige Sven Brøchner og hans 72-årige hustru Agnes Brøchner, der sad på passagersædet, blev dræbt på stedet. Hendes 78-årige canadiske søster Karen Sørensen, der sad på bagsædet, pådrog sig så voldsomme kvæstelser, at hun om natten døde på sygehuset.
I den anden bil sad et ægtepar sidst i 40'erne fra Gadbjerg. De slap begge fra ulykken med mindre kvæstelser, men var meget chokerede, oplyser politiet.
Politiet har ingen mistanke om, at nogle af de involverede parter har været påvirket af alkohol. Det oplyser vicepolitiinspektør Frede Nissen, Vejle Lokalpoliti.
Krydset Fiitingvej/Hærvejen er ikke lysreguleret. Ifølge de foreløbige oplysninger var sigtbarheden god på ulykkestidspunktet.

Publiceret 18 August 2014 09:45