Søger kvinder til onani-forsøg

Sexshoppen Sinful.dk vile lave stor undersøgelse med kvinder som har kroniske smerter

Måske kan et liv med kroniske smerter erstattes med en mere tålelig tilværelse for en del kvinder - og måske er kuren onani.
I sidste uge fortalte Lokalavisen.dk, hvordan 46-årige Ann-Charlotte Bülow fra Højbjerg ved Aarhus gennem to måneder har opnået en mærkbar, positiv effekt samt har mindsket hendes forbrug af smertestillende medicin ved dagligt at opnå orgasme med en vibrator.
Gense tv-indslaget med Ann-Charlotte øverst på denne artikel
Ann-Charlotte gennemførte forsøget sammen med sexshoppen Sinful.dk, og her ønsker man nu at lave et mere omfattende undersøgelse for at belyse, om vibratorbehandling kan være et supplement eller et alternativ til de traditionelle typer af behandlinger, der tilbydes danskere med kroniske smerter.
"Hvis vi kan hjælpe én, så er der måske mulighed for at vi kan hjælpe rigtig mange andre. Derfor er vi utrolig interesserede i at få undersøgt det her mere grundigt," siger indehaver af Sinful.dk, Mathilde Mackowski til Lokalavisen.dk.
 

Søger testpersoner

For at deltage i forsøget skal man tilmelde sig senest den 1. september. Sinful.dk sponsorerer en speciel "Magic Wand" vibrator til alle de kvinder, som deltager. Se mere om tilmelding her

Fakta

Ifølge Foreningen af Kroniske Smertepatienter, lider omkring 825.000 danskere af kroniske eller hyppigt tilbagevendende smerter.

Publiceret 18 August 2014 13:32