Mystisk:

Konfus mand forsvundet efter DHL-stafet

Siden mandag aften har en 53-årig beboer fra et bosted i Ballerup været forsvundet. Manden er senest set i Kongens Lyngby, og nu beder politiet om hjælp til at finde ham.
Sammen med en gruppe beboere og medarbejdere fra bostedet var den 53-årig i Fælledparken for at se de mange tusinde løbere til DHL-stafetten - men efterfølgende forsvandt han. Formentlig er han gået hele vejen til Lyngby, hvor politiet har sporet ham til området mellem Furesøen, Bagsværd Sø og Lyngby Sø.
"Bostedet har været i telefonisk kontakt med ham, og der har han oplyst, at han havde ondt i fødderne, så derfor har man en idé om, at han måske er gået hele vejen," siger vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi til eb.dk.
Den 53-årige mand har dog været for konfus og forvirret til at kunne forklare, hvor han befinder sig. Manden har ikke umiddelbart nogen forbindelse til området ved Furesøen.
Den efterlyste er en skaldet 53-årig mand, iført sorte bukser og sort hættetrøje. Han er iført en sandfarvet trøje med teksten 'Region H psykiatri' samt en Brøndby-trøje.

Publiceret 27 August 2014 14:27