Unge bag røveriforsøg skal ruske tremmer

Dommeren i Retten i Randers har varetægtsfængslet to store drenge på 15 og 17 år fra Glesborgområdet i 4 uger

Af
Af Martin Schultz

Hammeren faldt øjeblikkeligt, da to store drenge på 15 og 17 år onsdag blev fremstillet for lukkede døre i Retten i Randers efter to grove røveriforsøg i Glesborg.
De to drenge fra lokalområdet blev nemlig varetægtsfængslet i fire uge frem til 24. september og afgørelsen blev ikke kæret.
Drengene blev anholdt tirsdag formiddag kl. 09.40 i lokalområdet efter at de indenfor tyve minutter natten til mandag både overfaldt en kvinde, som ville tanke benzin på OK-tanken ved SuperBrugsen i Glesborg og derefter forsøgte at bryde ind i et privat hjem i byen og forlangte at få penge.

Knuste bagruden med en hammer

Begge røveriforsøg mislykkedes, men det gik voldsomt for sig, da drengene først kl. 02.30 med en jernstang forsøgte at true sig til både bil og penge over for en kvinde ved OK-tanken i Glesborg. Det lykkedes kvinden at slippe væk i sin bil, men drengene smadrede hendes bagrude med en hammer under flugten.

Mislykket hjemmerøveri

Derefter opsøgte de to drenge kl. 02.49 en borger i et privat hjem i Glesborg og forlangte penge.
Da beboeren afviste kravet, forsøgte de at skaffe sig adgang til beboerens hjem og slog ud efter den pågældende, medens de råbte, at de ville have penge.
Røveriet mislykkedes, da beboeren fik lukket døren. Derefter forsvandt gerningsmændene fra stedet.

Publiceret 28 August 2014 12:20