Arkivfoto.

Arkivfoto.

Skybrud:

Mandag morgen kan blive myldretiden fra helvede

De massive regnmængder over København lammer trafikken flere steder i i hovedstaden og spærrer blandt andet Helsingørmotorvejen i begge retninger ved Ryparken Station. Netop Ryparken er i forvejen hårdt belastet i myldretiden i hverdagen - og ifølge politiet er det muligt, at mandag morgen bliver et trafikalt kaos.
"På nuværende tidspunkt kan det ikke oplyses, hvornår trafikken kan køre normalt på stedet. Det kan ikke udelukkes, at morgentrafikken mandag morgen vil blive berørt," lyder det fra politiet i en pressemeddelelse.
Følgende veje er søndag middag afspærrede eller delvis afspærrede:

  • Ørestadsboulevard
  • Christians Brygge
  • Lersø Park Alle
  • Hellerupvej ved Henningsens Alle
I forbindelse med den kraftige regn, er Tivolisøen gået over sine breder og Tietgensgade, Hambrosgade, Niels Brocks Gade, Stoltenbergsgade er afspærret, mens man forsøger at pumpe vandet væk med slanger. Det forventes at tage nogen tid endnu.
Trafikanterne opfordres til at være opmærksomme i Københavnsområdet, fordi der kan være temmelig meget vand på kørebanen mange steder.
Metroen er stadig berørt af det kraftige regnvejr, og passagererne opfordres til at følge slagets gang på borgerne kan finde yderligere oplysninger på Metroens hjemmeside.
Banedanmark oplyser, at der kører togbusser mellem Hellerup og Østerport. Fjerntog og regionaltog kører ikke mellem Hellerup og Hovedbanegården. Se mere hos Banedanmark og DSB.
I forbindelse med oversvømmelse af kældre, kan der være tale om kloakvand. Derfor bør man anvende handsker og gummistøvler. Se endvidere Sundhedsstyrelsens hjemmeside.
Følg også Trafikstyrelsen, Movia og din egen kommunes hjemmeside.

Publiceret 31 August 2014 12:23