Alexander væltede kun få træer

Stormen Alexander har indtil ved 21-tiden været en fesen affære. Lidt væltede træer er det dog blevet til, bla. på Tulstrupvej mellem Græsted og Blistrup.

Af
Af Allan Andersen

Indtil videre har stormen Alexander været en ret så uskyldig affære for Nordsjælland, frem til kl. 21.00 er der kun meldt om få væltede træer, heraf et væltet træ på Tulstrupvej mellem Græsted og Blistrup. Det var omkring kl. 9.50 at brandfolkene fik alarmen.
Træet blev skåret op af brandfolkene fra Gribskov Brandvæsen, indtil da havde et ungt par utrætteligt advaret andre bilister om det væltede træ med deres bil og lommelygter.
Ved en enkelt lejlighed havde en ældre kvindelig bilist ikke ment at hun skulle stoppe op for de advarende fagter i mørket, og havde været uhyggeligt tæt på at knalde ind i træet.
Brandfolkene fik dog hurtigt skåret træet i stykker og smidt ind til siden, så vejbanen igen var farbar.
På Hornbækvej, lige ved byskiltet til Bistrup, var et større træ også trillet omkuld i nogenlunde samme tidsrum Her rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud for at skære træet i stykker, og rydde vejbanen.
Nærmeste anden stormskade, som der har krævet udrykning, er i Lyngby hvor et lyssignal er blæst i smadder, og lamperne blot hænger tilbage i nogle få tråde.

Publiceret 12 December 2014 21:30