Marie Christiansen har tabt 30 kilo på to år og er nu zumba-instruktør.

Marie Christiansen har tabt 30 kilo på to år og er nu zumba-instruktør.

Sådan tabte seje Marie 30 kilo på to år

Mens mange danskere kæmper med ambitionerne om at tabe et par kilo efter juleferien, har Marie fra Udsholt ved Hillerød allerede gjort noget ved sin vægt. I løbet af de sidste to år har hun tabt 30 kilo - og fået respekt for sig selv.
Marie Christiansen er kun 147 centimeter høj og vejede tidligere 94 kilo. Hun fik væksthormoner, men spiste slik og chips i så store mængder, at hun voksede væsentligt mere i bredden end i højden.
Fie vilde forvandling fra 140 til 70 kilo
"Jeg hadede at se mig selv i spejlet og ville slet ikke kigge på spejle, der viste hele min figur. Jeg kunne kun lige akkurat klare det, hvis jeg kun skulle se ned til mine bryster. Ikke længere," fortæller 25-årige Marie til familiejournal.dk.
Marie lider af Turner syndrom, og fra hun var ganske ung, har hun vidst, at hun aldrig ville blive særlig høj, og at hun ville få brug for hjælp til både kønsudvikling og graviditet. Hun har været forbi Julemærkehjem og vægttabsforløb hos De Danske Vægtkonsulenter.
Men for to år siden fandt hun den rette blanding af sund kost og motion. Hun er endda blevet så glad for zumba, at hun endda er blevet instruktør, skriver familiejournal.dk.

null

Publiceret 05 January 2015 11:48