Slut med lækre biler og frække babes

Siden 2007 har man to gange årligt kunne opleve gejlede biler, krom-skinnende motorcykler og velformede babes på Scandinavian Motor Show-messerne - men nu er det slut.
Det meddeler selskabet Streetfire.dk, som står bag messerne, der har være afholdt i både Bella Center og Messe C i Fredericia.
"En trist og kedelig beslutning er taget i dag. Efter otte gode, sjove og spændende år, har vi i dag besluttet at lukke Streetfire.dk, og derved har vi lavet det sidste Scandinavian Motor Show. Det har været svært at få det til at løbe rundt økonomisk de sidste par gange. Publikumstallet har været faldende samtidig med, at udgifterne til leje af messehallerne, markedsføring etc. stiger og stiger - så vi har valgt at stoppe, mens legen er god," skriver selskabet på sin facebook-side.
Videoklip: Babes og biler i Balla 2010
Beslutningen har fået mange facebookbrugere til tasterne. De udtrykker åbenlys ærgelse over, at det nu er slut med biludstillingerne, og skriver blandt andet:
- "Arg noget møg. Jeg var ellers parat til at udstille mine 2 biler næste år, hvor den ene er blevet færdig her i sommers."
- "Meget trist at høre. Jeg har været i Fredericia mange gange med mine drenge, og det har været en super god oplevelse hver gang."
- "Tak for nogle fede shows, i har sgu gjort det godt og vil blive savnet på den danske motorscene."
Videoklip: Babes og biler i Bella 2012
Se flere store fotogallerier med gode billeder fra Scandinavian Motor Shows gennem årene nedenfor artiklen.

null

Publiceret 08 January 2015 16:50