Privatfoto.

Privatfoto.

Fem anholdt efter vanvidsvold mod Nanna og hendes kæreste julenat

Af
Jesper Lundh

Fem personer er anholdt for det voldsomme overfald, et kærestepar blev udsat for på Vesterbro julenat. Alle fem vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør.
De fem sigtede blev anholdt klokken 7 i morges. Ifølge politiet er det henvendelser fra borgerne og politiets efterforskning, der har ført til anholdelserne.
Kort efter midnat juleaften blev de to sagesløse voldsofre, Nanna Skovmand og Mads Schøllhammer, sat af i en taxa nær deres hjem på Vesterbro. En person tog kontakt til dem, og der opstod angiveligt en diskussion, som lokkede yderligere fire personer op fra en cykelkælder lige i nærheden.
De fem gik amok på kæresterne. De slog og sparkede og bankede dem med en kædelås inden de flygtede.
"Vi er utrolig glade for alle de henvendelser vi har modtaget fra borgerne. Henvendelserne har bidraget til, at sagen er blevet belyst i en sådan grad, at vi har kunnet foretage anholdelser af de mistænkte personer. Vi kan ikke acceptere at borgerne ikke kan færdes trygt i København, hvorfor vi prioriterer sager som denne højt. Vi takker derfor borgerne for deres hjælp," siger politikommissær Jesper Cederholm, Borgernær Kriminalitet City i en pressemeddelelse.


Publiceret 14 January 2015 13:05