Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politiet efterlyser og advarer:

Har du set 'Snusemanden'?

En snusende mand i gakgak-klassen er løs, og han efterlyses nu af politiet.
Klokken 16.59 tirsdag fik politiet en henvendelse fra en 13-årig dreng fra Roskilde om, at han cirka en time tidligere havde mødt en mand med en meget besynderlig adfærd på et stisystem ved en tankstation på Klosterengen i Roskilde.
Den fremmede mand, der havde en hund med, trådte ud på stien foran den 13-årige, der kørte på sin cykel.  Manden begyndte nu at snuse til drengen, fra maven og opefter, ligesom drengen blev bedt om at åbne munden, så manden også kunne snuse til ham der, men det nægtede drengen at gøre. Selv om drengen bad manden om at stoppe, fortsatte han sit snuseri. Da mandens hund løb væk, standsede han snuseriet og begyndte at lede efter hunden, hvorefter drengen skyndte sig væk.
Gense også tv-indslaget: Offer: "Pruttemanden tilbød mig penge"
Politiet har udsendt dette signalement af manden: 40-45 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, brunligt kort hår, mørk i huden og så "udenlandsk" ud, overskæg, iført sort vinterjakke, talte dansk med accent og medbragte en stor hund med sort mave og brunlige pletter.
Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket den snusende mand og hans hund i området, eller som man give oplysninger om hans identitet. Lokalpolitiet vil også gerne i kontakt med andre, der måtte have mødt den snusende mand tidligere for at få klarlagt, hvad hensigten med hans adfærd måtte være. Kontakt politiet på tlf. 114.
Hjælp med efterlysningen - det kan gælde liv eller død

null

Publiceret 14 January 2015 14:27