Hjælp med efterlysningen:

Det kan gælde liv eller død

Af
Jesper Lundh

Del efterlysningen.
Det lyder som en opfordring - og det er det også. For i facebookgruppen 'Del efterlysningen' hjælper vi hinanden ved at dele efterlysninger, så forsvundne personer og genstande kan finde hjem.
Når en dement ældre har forladt plejehjemmet, når en forbryder jages af politiet eller når en stak fundne tyvekoster savner sin ejermand er der én ting der virker: Jo flere, der kender til efterlysningen, desto hurtigere bliver problemet løst. Derfor skal budskabet spredes til så mange som muligt så hurtigt som muligt.
På 'Del efterlysningen' kan vi også hjælpe dig med at finde det, du mangler. Hvis du har mistet din vielsesring i indkøbscentret eller din hund er stukket af, kan du skrive en besked til os på siden. Send et billede med besked om hvad det er, hvor du har mistet det, hvordan det skete og hvorfor den har værdi for dig - så kan vi hjælpe ved at bringe din efterlysning.
For at være med i fællesskabet, skal du bare besøge facebookgruppen og klikke 'synes godt om' - og næste gang, vi bringer en efterlysning, kan du hjælpe andre ved at dele budskabet.
Tak for hjælpen
Del efterlysningen redigeres og administreres af Lokalavisen.dk.

Publiceret 16 January 2015 11:26