Drab:

Død mand er kendt virksomhedsejer

Af
Jesper Lundh

Den mand, der søndag formiddag blev fundet livsfarligt såret og efterfølgende døde i en indkørsel på Håndværkervangen i Slangerup, er indehaveren af virksomheden Dækcentralen, 46-årige Peter Hollesen.
Hans 33-årige medarbejder blev kort efter fundet død i lejligheden på 1. sal i virksomheden på Raasigvangen i Slangerups industrikvarter - kun et par hundrede meter fra det sted, Peter Hollesen døde.
Det oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk søndag eftermiddag.
"Vi har underrettet de pårørende," siger pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.
Dækcentralen er kendt af de fleste i lokalområdet og var populær blandt kunder fra hele Sjælland. Virksomheden har ligget i flere generationer i Slangerup siden 1967. Tidligere lå værkstedet midt i Slangerup, men for et par år siden flyttede de ud i nye lokaler i industrikvarteret.
"Den 46-årige mand er indehaver af Dækcentralen på Raasigvangen. Han er gået fra Dækcentralen til det sted på Håndværkervangen, hvor han blev fundet såret," siger Henrik Suhr.
Han kan endnu ikke fastslå, hvad der er sket.
"Der er ingen tvivl om, at der er noget vold impliceret, men de nærmere omstændigheder ved vi ikke noget om," siger Henrik Suhr.
Peter Hollesen blev fundet med blødninger fra hovedet i en indkørsel på Håndværkervangen 3 søndag ved 9-tiden. Trods livreddende førstehjælp lykkedes det ikke at redde hans liv.


Se flere videoer på localeyes.dk.

Publiceret 18 January 2015 15:00