Arkivfoto.

Arkivfoto.

Fuld mand stjal ambulance og stak af med horn og lygter

Af
Jesper Lundh

Med blå blink og fuld tryk på sirenen forsøgte en 31-årig mand at køre fra politiet i en stjålet ambulance.
Ambulancen blev stjålet fra Køge Sygehus mandag morgen ved 8-tiden - heldigvis uden en patient på båren.
Politiet sendte flere patruljer til området for at lede efter ambulancen, og på gps-systemet kunne patruljerne se, at ambulancetyven kørte mod Ejby-området. Her fik politiet kontakt med den stjålne ambulance.
Det kan gælde liv eller død - og du kan gøre en forskel
Tyven ville dog ikke standse og fortsatte bl.a. videre til Lille-Skensved, hvor føreren i en nyanlagt rundkørsel på Egedesvej først påkørte nogle vejskilte på et helleanlæg og til sidst kørte ind i midten af en ny rundkørsel, hvor turen stoppede.
Ambulancetyven forsøgte at løbe fra stedet, men blev indhentet af politiet, der kort efter kunne anholde en 31-årig mand fra Maribo. Han var ifølge politiet påvirket af spiritus og muligvis også narkotika.
Den 31-årige, der ikke har noget kørekort, blev sigtet for bl.a. at have stjålet ambulancen, kørsel uden førerret og for diverse overtrædelser af færdselsloven under flugten fra politiet. Han blev efter endt afhøring løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør, men vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Publiceret 21 January 2015 04:00