Arkivfoto.

Arkivfoto.

Romantisk efterlysning:

Hvor er den vidunderlige pige fra biografen?

Jeg mødte min drømmepige i biografen. Jeg snakkede med hende. Hun ventede på mig udenfor.  Men jeg var sammen med mine venner, og jeg var så idiotisk ikke at gå hen til hende. Da jeg fortrød, var hun væk.
Sådan kan man sammenfatte den 18-årig Thomas'  oplevelse i biografen Cinemaxx i Odense. Og han efterlyser nu den søde pige på biografens Facebookside. Her er hans efterlysning:
"Kære Cinemaxx Odense.
Mit navn er Thomas Elley, jeg er 18 år og onsdag d. 4. februar 2015 var jeg med mine venner til forpremiere på 'Mænd og Høns'. Dette er hverken en klage eller en ansøgning, men et spinkelt råb om hjælp.

Jeg mødte en pige, som sad alene i salen. Jeg har altid sagt mine venner, at de bedste mennesker tør gå alene i biografen. Hun havde brunt hår, hverken langt eller kort, og det bølgede ved hendes skuldre. Hendes øjne var brune eller mørkeblå og hun sad på række 5 (eller i hvert fald 2 rækker foran række 7). Hun sad ved siden af et par, havde en lys, lang jakke på og et halstørklæde. Hun overhørte vores samtale om klipningen i 'Birdman' og farverne i 'Ida' (eller mangel på samme?), og vi snakkede lidt om det. Da vi kom ud af biografen, stod hun og ventede på mig, men fordi jeg åbenbart er en idiot, gik jeg et par skridt i den modsatte retning med mine venner, og hun gik den modsatte vej. Jeg ventede et minuts tid og løb efter hende, men jeg kunne ikke finde hende om hjørnet.
Og jeg fik hverken navn eller nummer. Så nu har jeg brug for jeres hjælp. Kan I efterlyse hende på jeres facebook-side? Jeg har på fornemmelsen, at hun tit kommer i jeres biograf.
Jeg håber inderligt, at I vil hjælpe. Jeg har ikke rigtig andet håb, udover måske at vente i jeres lobby, indtil hun en dag skal se en ny film.
Jeg vil gerne finde pige, der var alene inde og se 'Mænd og Høns.' Jeg håber, at jeg skriver til en romantisk ildsjæl, der har hjertet på det rette sted.
De venligste hilsner, 
Thomas Elley.
Hjælp med efterlysninger. Du kan gøre en forskel.

Publiceret 10 February 2015 11:06