Arkivfoto.

Arkivfoto.

Blodigt drama i bussen - men så tog snarrådig chauffør affære

Der var ikke tid til at ringe og vente på en ambulance, så buschaufføren Karlo tog sagen i egen hånd og kørte en syg passager direkte til hospitalet.
Dramaet udspillede sig forleden i Randers, hvor en kvinde blev syg i en bus og fik brug for lægehjælp.
"Der kommer en dame ind og sætter sig i bussen. Pludselig rejser hun sig igen og stormer ud af bussen. Det prøver jeg jo så tit, men så kan jeg se, at det bløder lidt, og lige pludselig vælter blodet ud, og der samler sig en hel blodpøl foran hende," fortæller snarrådige Karlo til Randers Amts Avis ifølge bt.dk.
Vær med til at hylde hverdagens helte her på Facebook.
Karlo steg ud af bussen og fik overtalt kvinden til at sætte sig ind i bussen igen. Derfra gik turen mod hospitalet i Randers.
"Jeg overvejede, om jeg skulle ringe efter en ambulance, men jeg tænkte, at inden, vi fik ringet og forklaret, hvad det drejede sig om, så kunne jeg køre op med hende på den halve tid," forklarer Karlo. Damen, der blev syg, er igen på højkant, og hun har nu taget kontakt til Randers Amtsavis for at fortælle om den gode gerning.
Avisen har mødt Karlo, som har fortalt historien, og avisen har belønnet den snarrådige chauffør med en stor buket blomster.
Vær med til at hylde hverdagens helte her

null

Publiceret 26 February 2015 16:09