På ulykkesstedet - en stille villavej - har pårørende lagt blomster til minde om den dræbte pige. Foto: JN.

På ulykkesstedet - en stille villavej - har pårørende lagt blomster til minde om den dræbte pige. Foto: JN.

Trafikdræbte Celine skulle have været til gallafest om aftenen

Af
Jesper Lundh

15-årige Celine Eskling-Hansen var på vej hjem for at gøre klar til gallafest, da hun i går omkom i en tragisk ulykke på en stille villavej i Ølstykke.
Celine cyklede hjem fra skole, da hun i et kryds på Idunsvej kolliderede med en varevogn. Ved ulykken fik hun så alvorlige læsioner i hovedet, at hun mistede livet.
Ulykken skete få timer inden en gallafest på Bækkegårdsskolen i Ølstykke skulle begynde, og eleverne stod klar i deres fineste tøj, da de fik den besked om den tragiske ulykke.
"Det var en gallafest for alle udskolingseleverne. Festen var ikke gået i gang, men alle elever var mødt. Vi aflyste selvfølgelig med det samme, og bad eleverne ringe til deres forældre, så de kunne blive hentet. Vi ville ikke have, at nogen skulle gå alene hjem i den situation," siger distriksskoleleder Jette Handberg til Lokalavisen.dk.
Hun bekræfter, at Celine fra 9. klasse skulle have været med til festen.
"Ja, det skulle hun," siger Jette Handberg.
"Det er forfærdelig tragisk. En ubeskrivelig situation, som må være så forfærdelig først og fremmest for familien," siger skolelederen.
Klassekammeraterne fik tilbudt krisehjælp fra Falck Healthcare i aftes, og i dag får eleverne i parallelklassen det samme tilbud. I de yngre klasser vurderer lærerne situationen.
"Lærerne er super opmærksomme. De prøver typisk at mærke efter, om det er noget der optager eleverne rigtig meget eller lidt mindre. Det kan være, at nogle af dem tænker lidt mere over døden end til hverdag. Men nu står de jo overfor en længere periode hjemme hos familien, så det er primært den, der skal være opmærksom," siger Jette Handberg.
Ifølge Nordsjællands Politi er føreren af varevognen uskyldig i ulykken på Idunsvej ved 14-tiden i går.

null

Publiceret 27 March 2015 16:20