Underskriftsindsamling mod dyrekort-hysteri:

"Stop brokkeriet egocentrerede kvinder"

Dansk Supermarkeds populære dyrekort har skabt stor debat. Nogle mener, kortene får børn til at lægge pres på deres forældre til at købe udvalgte varer i Føtex og Bilka, og det har sågar medført en klage til Forbrugerombudsmanden - en klage som mere end 800 personer har skrevet under på. Andre forældre klager over, at det er svært at få samlet alle de 140 kort, og netop dette kritikpunkt har nu sat gang i endnu en underskriftsindsamling.
Det er Lisa Thestrup, mor til en 8-årig pige, som har startet underskriftsindsamlingen for at støtte Dansk Supermarked, som hun mener bliver uretfærdigt behandlet.
"Ikke et eneste sted skriver Dansk supermarked, at børnene får alle 140 kort - blot at det er en mulighed. Og der er flere, der allerede har fået fyldt bøgerne, så det er jo bevist, at det er muligt. Det eneste problem er slet og ret egocentrerede mødre, der ikke kan tåle, at de ikke får, hvad de peger på, og at andre har fået noget, de ikke har. Det handler simpelthen om mig, mig, mig. Disse underernærede kvinder er bitre over, at det ikke er dem selv, der har fået kortene - faktisk ikke engang på deres børns vegne. Min 8-årige datter er ikke engang klar over, at der er 'specialkort'. For hende har alle kortene samme værdi, og hun bruger dem til det, der rent faktisk er formålet: at lære noget om dyr. Jeg kunne godt forestille mig at disse kvinders opførsel, kan få Dansk supermarked til at droppe en kampagne for børn en anden gang, og det synes jeg simpelthen vil være så ærgerligt. For vi er faktisk mange, der nyder at samle dyrekort," skriver Lisa Thestrup.
Du kan tilslutte dig Lisa og skrive under på hendes indsamling her: KLIK

En underskriftsindsamlingen til st%26#xf8;tte for Dansk Supermarkeds dyrekort-serie langer ud efter de mange m%26#xf8;dre som brokker...

Posted by Lokalavisen.dk on 6. maj 2015

null

Publiceret 06 May 2015 10:56