FRÆKT:

Efterlyste bil på Facebook og blev snydt for 3.000 kroner

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

En 49-årig mand fra Skanderborg tænker sig nok om en ekstra gang om, inden han igen efterlyser noget over Facebook.
Mandens bil blev 26. april stjålet på Toftevej i Hørning. I et forsøg på at få den tilbage, efterlyste han den på Facebook.
Her blev han lørdag 9. maj klokken 17.00 kontaktet af en mand, der fortalte ham, at han vidste, hvor bilen befandt sig. Den 49-årige skulle blot indbetale to gange 1.500 kroner til et bestemt kontonummer, så ville manden oplyse, på hvilken adresse, bilen befandt sig.
Herefter indbetalte den 49-årige pengene til den oplyste konto, men i stedet for besked om, hvor han kunne finde sin bil, fik han en lang næse, for der kom ingen besked om, hvor bilen var, oplyser Lokalpolitiet i Skanderborg.
“Det er desværre noget, vi er begyndt at se oftere og oftere at folk, der efterlyser ting eller bortløbne husdyr på Facebook, bliver kontaktet af bedragere, der lokker dem til at indbetale et beløb mod at få oplysninger,” fortæller politikommissær Torben Rungstrøm.
Politiet er dog ikke helt på bar bund i bedragerisagen.
“Vi har jo kontonummeret, så nu skal vi have kigget nærmere på, hvem der har den konto, og hvad ejermandens forklaring er.”

Publiceret 11 May 2015 11:08