Hollandske Geert Wilders deltagelse ved dette års Folkemøde på Bornholm har sat både politiet og borgerne på solskinsøen i noget der minder om alarmberedskab.

Hollandske Geert Wilders deltagelse ved dette års Folkemøde på Bornholm har sat både politiet og borgerne på solskinsøen i noget der minder om alarmberedskab.

Tip fra borger:

Fem mænd planlægger attentat mod Folkemødet. De var gudskelov ude i lovligt ærinde

Både den hollandske politiker, Geert Wilders, og den græske ultranationalist, Georgios Epitideios, fra partiet Gyldent Daggry har meldt deres ankomst til årets Folkemøde på Bornholm, og det har for alvor skærpet sikkerheden omkring den ellers afslappede og hyggelige danske politiker-ølejr. Således er både politiet og borgerne ekstra på vagt her få uger før, det for alvor går løs på solskinsøen.
Forleden blev Bornholms Politi kontaktet af en årvågen borger, som under hundeluftning i Allinge tilfældigt overhørte en samtale, der let kunne fortolkes som om, at fem mænd var i færd med at aftale et attentat mod nogen eller noget under Folkemødet.
Heldigvis afslørede politiets efterforskning, at der var tale om et helt legalt forhold, og mændene planlagde i virkeligheden bare en arbejdsopgave i relation til Folkemødet, oplyser Bornholms Politi, som dog er glade for at få henvendelser som denne.
"Det hjælper os med at sikre trygge rammer for den politiske festival, og vi hører meget gerne fra andre borgere, som har gjort mistænkelige observationer i forbindelse med Folkemødet," lyder det i en meddelse fra Bornholms Politi.

Bornholms Politi modtog forleden et tip fra en årvågen borgen i Allinge.

Posted by Lokalavisen.dk on 22. maj 2015

Publiceret 22 May 2015 13:49