Screendump fra videoen.

Screendump fra videoen.

Indvandrerdrenge spytter og råber efter passagerer:

Din fede dansker - jeg knepper din farfar

Hvad skal der blive af Danmark?
Det spørgsmål stiller Flemming Krøll efter at han lørdag ved 18-tiden oplevede en flok unge indvandrerdrenge på under 12 år spytte efter togpassagerer og råbe ukvemsord efter danskere på Aarhus banegård.
Flemming optog lidt af optrinnet med sin mobil - du kan se videoen under teksten. Trods den dårlige lydkvalitet kan man høre den ene dreng råbe "din fede dansker", mens der bliver spyttet efter andre passagerer. Der bliver også råbt noget, der lyder som "jeg knepper din farfar".

Læs også: Syriske flygtninge sultestrejker for bedre forhold: Borgmester afviser krav
Flemming fik imidlertid ikke hele optrinnet med på videoen.
"Umiddelbart før jeg optog denne video stod den ene af de mindreårige drenge og provokerende med ordene 'Kan I høre hvordan jeres piger skriger mens jeg k..... deres stramme f.....'," fortæller Flemming Krøll der vurderer, at drengen var under 12 år gammel.
Imens brugte flere af kammeraterne deres medbragte paraplyer som fallossymboler.
"Der blev vist fuck fingre, der blev spyttet efter voksne og råbt ukvemsord. Hvorfor: Børnene havde i flok henvendt sig til de unge mænd og forlangt penge til cigaretter og var her blevet afvist," fortæller Flemming og spørger:
"Hvor er deres forældre? Jeg vil IKKE anfægte at disse drenge er af anden etnisk oprindelse! Jeg vil sige at hvis MIT barn opførte sig sådan - så ville jeg skride ind og irettesætte meget kontant. Jeg siger ikke at det ikke vil kunne forekomme at danske børn også kunne finde på en så slet opførsel - jeg har blot aldrig oplevet det," skriver Flemming og understreger, at det ikke handler om børnenes hudfarve, tro eller forældrenes oprindelse.

KAN DU LIDE VORES ARTIKLER? KLIK PÅ DETTE LINK OG BLIV VEN MED LOKALAVISEN.DK PÅ FACEBOOK
"Jeg ønsker IKKE at opildne til fremmedhad med dette opslag - jeg ønsker at forældrene, eller ældre søskende, til børnene på denne video skal se den og tage fat i og opdrage disse børn. Hvad vil der ikke ske når de bliver 15-17 år? Kan vi så styre dem hvis de ikke får en opdragelse?"

Hvad skal der blive af Danmark?LÆS DETTE FØR DU KOMMENTERER !!!!Desværre lægger disse smådrenge grobund til det fremhærskende fremmedhad i vores land - og bestemt ikke uden grund.Jeg fik ikke det hele med. Umiddelbart før jeg optog denne video stod den ene af de mindreårige drenge og provokerende med ordene %26quot;Kan I høre hvordan jeres piger skriger mens jeg k..... deres stramme f.....%26quot; - Han har IKKE været 12 år gammel. Alt i mens flere af kammeraterne brugte deres medbragte paraplyer som fallos symboler.Der blev vist fuck fingre - der blev spyttet efter voksne og råbt ukvemsord.Hvorfor: Børnene havde i flok henvendt sig til de unge mænd og forlangt penge til cigaretter og var her blevet afvist. HVOR ER DERES FORÆLDRE?Jeg vil IKKE anfægte at disse drenge er af anden etnisk oprindelse! Jeg vil sige at hvis MIT barn opførte sig sådan - så ville jeg skride ind og irettesætte meget kontant. Jeg siger ikke at det ikke vil kunne forekomme at danske børn også kunne finde på en så slet opførsel - jeg har blot aldrig oplevet det. Jeg ønsker IKKE at opildne til fremmedhad med dette opslag - jeg ønsker at forældrene, eller ældre søskende, til børnene på denne video skal se den og tage fat i og opdrage disse børn. Hvad vil der ikke ske når de bliver 15-17 år? Kan vi så styre dem hvis de ikke får en opdragelse?Videoen blev optaget Lørdag d. 23. maj kl 18:03.

Posted by Flemming Krøll on 25. maj 2015

Publiceret 29 May 2015 11:00