Arkivfoto.

Arkivfoto.

Sexchok i myldretid på togstation:

"Han stod med sin enorme pik fremme og rev den af lige op af min frakke"

Kvinder i alle aldre fortsætter med at skrive deres beretninger om hverdagens sexchikane i Danmark på hjemmesiden Everyday Sexism Project.
Her er en næsten absurd beretning om en sexkrænkelse i myldretiden på Nørreport Station, hvor ingen greb ind eller advarede kvinden:
"klokken 17 en torsdag eftermiddag skulle jeg med toget fra Nørreport station. Det var myldretid, og jeg stod og ventede på perronen. Jeg blev opmærksom på, at der stod en mand tæt bag mig, han kiggede sig forvirret omkring og så forpustet ud. Jeg vendte mig om igen og ventede på toget. Folk rykkede væk fra mig, og jeg forstod det ikke. Indtil jeg vendte mig om igen og flyttede mit blik fra mandens svedende ansigt og ned mellem hans ben. Jeg fik et chok. Han stod med sin enorme, erigerede og glinsende pik fremme og rev den af lige op af min frakke. Jeg havde aldrig set en stiv pik før. Jeg skyndte mig væk, ind i det forkerte tog og var vildt angst for, at han skulle følge efter. Var samtidig vred over, at de andre folk på den proppede perronen var rykket væk uden at sige noget til mig om, at der stod en mand og spillede den af lige op ad mig. Det gør mig stadig vred, at de ikke sagde noget."
DEL OG KOMMENTÉR MEGET GERNE DENNE ARTIKEL
Everyday Sexism Project-hjemmesiden er sat i verden med det formål, som der står "at dokumentere oplevelser og beretninger, der vidner om en ubalance mellem kønnene i enhver henseende. Fra de mindre hændelser til de mest graverende. For at vise omverdenen hvor alvorligt problemet er, og hvor mange kvinder, der bliver påvirket af det dagligt, beder vi dig bidrage med din historie, din mors historie, din søsters eller din venindes historie. Bed også andre om at bidrage med deres historier. Så vil ingen vil kunne forhindre os i at tale om det længere."

Læs også: Her er valgets frækkeste meningsmåling: Se hvem vælgerne helst vil i seng med

Ville du have grebet ind i situationen? Midt i myldretiden på Nørreport Station. Ingen advarede den unge pige. Folk trak sig bare væk

Posted by Del efterlysningen on 7. juni 2015

Publiceret 09 June 2015 19:35