Arkivfoto.

Arkivfoto.

Video afslører:

Bakkens medarbejder banker liggende gæst

Af
Jesper Lundh

Nordsjællands Politi har nu gennemset overvågningsvideoen fra Bakken søndag aften, hvor en beruset gæst ifølge øjenvidner bliver slået og sparket i ansigtet, mens han ligger på jorden uden chance for at beskytte sig.
Optagelserne viser, at Bakkens aggressive medarbejder slår gæsten, fortæller Martin Bakke fra Nordsjællands Politi.
Læs også: Rystet familie var øjenvidner: Bakkens vagter sparkede liggende mand tre gange i hovedet
"Vi kan se vagterne komme til stedet. Vi kan ikke se, at vagterne tager fat i forurettede - det er desværre uden for kameraets synsvinkel - men vi kan se, at den ansatte efterfølgende tildeler et slag til forurettede, mens han ligger ned," siger Martin Bakke, der er stedfortrædende leder af efterforskningsenheden på Station Syd i Nordsjællands Politi.
"Umiddelbart ser det ud til, at han også sparker, men om han rammer i ansigtet er lidt svært at se. Det kunne godt tyde på, at han tildeler forurettede et spark," siger Martin Bakke.
Læs også: Bakken frikender egne vagter for brutal vold mod gæst
"Selve optrinnet forud for volden er desværre uden for kameravinklen," fortæller Martin Bakke.
Ægteparret Jesper og Camilla Larsen fra Hillerød meldte sig straks som vidner. De er sikre på, at de har set både medarbejderen og mindst én af vagterne sparke den berusede mand tre gange i ansigtet.
Læs også: Øjenvidne til vagters brutale vold: "Bakken er fuld af løgn"
Men politiet har indtil videre ikke grund til at sigte vagterne, oplyser Martin Bakke.
"Der er ikke noget i videoen, der tyder på at vagterne er indblandet i volden, og der er heller ikke noget, der tyder på, at de vil blive sigtet," siger efterforskningslederen.
Læs også: Gæst sparket tre gange i hovedet: Nu er Bakken-medarbejder sigtet for vold
Nordsjællands Politi savner stadig at høre fra nogle af de vidner, der optræder på videoen. Martin Bakke opfordrer alle, der har set noget relevant for sagen ud for Ølgod på Bakken søndag aften klokken 22.15, til at henvende sig til politiet.
"Desværre er der ikke flere vidner, der har meldt sig på banen," siger han.
Bakkens medarbejder er sigtet for vold.

null

Publiceret 16 July 2015 16:48