27-årig kvinde voldtaget bag diskotek

En 27-årig kvinde er blevet voldtaget efter en tur i byen tidligt søndag morgen. Voldtægten skete i en baggård i Slagelse,
"Vi fik anmeldelsen kl. 05.26. Kvinden havde været en tur i byen med sin veninde, og havde i løbet af natten besøgt flere værtshuse i Slagelse midtby. Det seneste sted er tilsyneladende værtshuset 'Nattoget' på Gamle Torv, hvor voldtægten formentlig er sket i baggården. Men desværre har vi ikke noget nærmere tidspunkt eller signalement af gerningsmanden," oplyser vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til bt.dk.
Kvinden har forklaret til politiet, at hun fik en form for blackout, og da hun vågnede op, lå der en mand oven på hende.
Ifølge ekstrabladet.dk var kvinden i løbet af natten forbi flere barer i byen. Blandt andet baren Old Irish Pub og diskoteket Nattoget, hvor politiet mistænker, at overgrebet har fundet sted.
"Voldtægten er formentlig sket på Gammeltorv bag baren Nattoget. Det yderligere omstændigheder omkring forbrydelsen er fortsat uklare, da vi mangler at genafhøre den forurettede kvinde," siger vagtchefen.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser vidner i forbindelse med overgrebet og opfordrer personer, der skulle have set noget omkring Old Irish Pub og Nattoget til at henvende sig til politiet på telefon 114.

Publiceret 01 November 2015 13:57