Privatfoto.

Privatfoto.

Nødstedt chaufførs opråb til truende, aggressive cyklister:

Tænk på andre end jer selv

Af
Af Kim Belmark

Dette opråb til morgensure, aggressive cyklister spreder sig med lynets hast på Facebook. Det er chaufføren Lars Tanggaard Højfeld, der har skrevet opslaget:
"Kære cyklister.
Jeg var så uheldig at køre i stykker med min lastbil på strandvejen i Fredericia tidligt i morges. For at genere morgen trafikken mindst muligt, fik jeg lastbilen ind til siden, og ja....det var så desværre på jeres cykelsti. Jeg holdt dog med både lys og HAVERI blink tændt(det betyder at jeg er havareret hvis i er i tvivl) havde også advarsels trekant fremme.
Alligevel vælger flere at ryste på hovedet af mig, true med knyttet hånd, og en fuldvoksen mand slår på siden af førehuset. En enkelt også voksen mand kommenterer" i holder godt nok dumt!!", trods der på det tidspunkt også holdt servicevogn bag mig. Kære cyklister. Ved godt i kun har en cykel, og derfor ikke aner det fjerneste om hvordan en bil/lastbil fungerer. Men kort forklaring kommer her.... Min gearkasse var gået i stykker, hvilket vil svare til at i skal cykle uden kæde....det er ikke nemt vel!? Jeg kan desværre bare ikke lige stå af og trække min tons tunge lastbil væk, men må vente på hjælp.....men jeg kan til gengæld finde ud af de øvrige færdselsregler, samt stoppe for rødt lys.
Bemærk venligst også pladsen på min højre side, hvor i nemt kunne passere uden at komme ud i den øvrige trafik.
Stor tak til øvrig trafik for agtpågivende kørsel, og specielt lastbilerne der var flinke til at trække i en stor bue uden om.....de kender jo nok til situationen selv.
DEL GERNE SÅ DE MORGEN SURE CYKLISTER MÅSKE TÆNKER LIDT MERE PÅ ANDRE END SIG SELV EN ANDEN GANG," skriver Lars Tanggaard Højfeld

Publiceret 01 November 2015 13:38